Máte nejaké informácie o práci pre túto spoločnosť? Aká je atmosféra? Plat je dobrý? Existujú nejaké výhody? Aké sú pracovné podmienky? Vopred ďakujeme!
Žiadny obsah. Táto firma nevyplnila kartu „O firme“.
Nábor vedený firmou:
Všetky (5)Aktuálne ( 1 )Archívne ( 4 )
Kuchár v tandoori gastronómii
Banská Bystrica
Platná do: 18.12.2024
plný úväzok
Povinnosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť samostatnosť tímová práca Osobnostné predpoklady: praktické myslenie spoľahlivosť
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
kuchár
64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II Prax: aspoň 3 rokyZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Všeobecné spôsobilosti: finančná a ekonomická gramotnosť komunikácia (jednanie s ľuďmi) organizovanie a plánovanie práce samostatnosť tímová práca Osobnostné predpoklady: praktické myslenie spoľahlivosť
Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie Prax: aspoň 3 rokyZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť komunikácia (jednanie s ľuďmi) manuálna zručnosť organizovanie a plánovanie práce samostatnosť tímová práca Osobnostné predpoklady: iniciatívnosť praktické myslenie spoľahlivosť
Archívne ponuky
Archívne ponuky
Kuchár v indickej reštaurácii
Banská Bystrica
Vypršala: 27.05.2024
plný úväzok
Povinnosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie Prax: aspoň 5 rokovZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Cudzí jazyk: anglický elementárna A1 a A2 Všeobecné spôsobilosti: organizovanie a plánovanie práce tvorivosť (kreativita) Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť
Archívne ponuky
Archívne ponuky
Kuchár pre indickú reštauráciu
Vypršala: 28.03.2023
plný úväzok
Povinnosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie Prax: aspoň 5 rokovZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Cudzí jazyk: anglický elementárna A1 a A2 Ďalšie požiadavkyznalosti a zručnosti v kuchyni tandori, zmysel pre detail, kreativita v gastronómii, znalosť hygienických pravidiel, schopnosť pracovať v kolektíve