Máte nejaké informácie o práci pre túto spoločnosť? Aká je atmosféra? Plat je dobrý? Existujú nejaké výhody? Aké sú pracovné podmienky? Vopred ďakujeme!
Žiadny obsah. Táto firma nevyplnila kartu „O firme“.
Nábor vedený firmou:
Všetky (6)Aktuálne ( 0 )Archívne ( 6 )
Kuchár/ka slovenskej kuchyne
Bratislava
Vypršala: 13.12.2023
plný úväzok
Povinnosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
kuchár, čašník; kuchárka, servírka
príprava jedál
64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II Prax: bez požiadavky na odbornú praxZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť komunikácia (jednanie s ľuďmi) kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa manuálna zručnosť organizovanie a plánovanie práce rozhodovanie samostatnosť tímová práca tvorivosť (kreativita) Osobnostné predpoklady: asertivita iniciatívnosť komunikatívnosť ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť) pozornosť praktické myslenie precíznosť (presnosť) spoľahlivosť
Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie Všeobecné spôsobilosti: manuálna zručnosť samostatnosť tímová práca Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť Ďalšie požiadavkyHľadáme pohodového pracovitého človeka do nášho veselého tímu, ktorý má rád kuchyňu a prácu v nej
900 EUR
Archívne ponuky
Archívne ponuky
Kuchár/ka
Bratislava
Vypršala: 04.10.2023
plný úväzok
Povinnosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
kuchár, čašník; kuchárka, servírka
príprava jedál
64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II Prax: bez požiadavky na odbornú praxZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť komunikácia (jednanie s ľuďmi) kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa manuálna zručnosť organizovanie a plánovanie práce rozhodovanie samostatnosť tímová práca tvorivosť (kreativita) Osobnostné predpoklady: asertivita iniciatívnosť komunikatívnosť ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť) pozornosť praktické myslenie precíznosť (presnosť) spoľahlivosť
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
kuchár, čašník; kuchárka, servírka
príprava jedál
64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II Prax: aspoň 2 rokyZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov fyzická zdatnosť komunikácia (jednanie s ľuďmi) kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa manuálna zručnosť organizovanie a plánovanie práce samostatnosť tímová práca tvorivosť (kreativita) Osobnostné predpoklady: asertivita komunikatívnosť pozornosť praktické myslenie precíznosť (presnosť) spoľahlivosť
Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie Prax: bez požiadavky na odbornú praxZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť komunikácia (jednanie s ľuďmi) kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa manuálna zručnosť pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti) samostatnosť tímová práca Osobnostné predpoklady: komunikatívnosť praktické myslenie precíznosť (presnosť) spoľahlivosť
1200 EUR
Archívne ponuky
Archívne ponuky
Predaj a výdaj jedál v gastroprevádzke
Bratislava
Vypršala: 27.08.2023
plný úväzok
Povinnosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie Prax: bez požiadavky na odbornú praxZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno Všeobecné spôsobilosti: kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa manuálna zručnosť samostatnosť tímová práca Osobnostné predpoklady: komunikatívnosť spoľahlivosť